Angyalok

angyalka-02

Az adventi időszak az egymásra figyelés időszaka, ezért idén úgy döntöttünk, jótevőkre van szükség az Adventi Ünnep a Bazilikánál csapatában. Fiatal párok segítik majd a vásár vendégeit és kedves gesztusokkal, apró szívességekkel járulnának hozzá, hogy még kellemesebben töltsék el itt idejüket. Célunk, hogy az Angyalok a Bazilikánál programmal még inkább emeljük Belváros-Lipótváros varázslatos és mesés hangulatát a karácsonyi időszakban.

Miben segítenek a vásár angyalai?

  • Tippekkel segítik a vásárba látogatókat; hol és milyen forró italokat, ételeket találnak, milyen kézműves ajándékokat kínálnak árusaink, milyen aktuális programokon vehetnek részt?
  • Útbaigazítják a turistákat és mesélnek a helyi nevezetességekről, a karácsonyi látnivalókról.
  • Szívesen bemutatják a sötétedéskor kezdődő fényfestés filmjeinek történetét, zenéit.
  • Tájékoztatják a vendégeket, hogyan használhatják a korcsolyapályát, hol melegedhetnek fel, hogyan csatlakozhatnak jótékonysági akcióinkhoz?
  • És angyali figyelmességekkel ajándékozzák meg a vásárba látogatókat; segítenek a cipekedésben, asztalt foglalnak, hogy sorban állás után legyen hol lepihenni, korizni tanítják a gyermekeket, karácsonyi ajándék tanácsadást rögtönöznek…

Keressük a legügyesebb angyalt!
Az angyalpárok a vásár ideje alatt Facebook rajongóinknak is bemutatkozhatnak, like-okat gyűjthetnek, hiszen munkájukért megérdemlik az elismerést! A legnépszerűbb angyalokat vendégül látjuk egy kényeztető hétvégére, hogy kipihenjék a vásári fáradalmakat. Köszönjük, ha Ön is támogatja néhány like-kal a jelölteket!

Részletek: facebook.com/adventiunnepabazilikanal